В страницата (линка) към всеки продукт, посочен в сайта, е предоставена информация относно цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, съобразно вида на стоката, целяща подпомагането на извършването на информиран избор от потребителите при покупката на продукта. Фул-Гарден ЕООД не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, които не се отнасят към основните характеристики на стоката и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. Фул-Гарден ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, цени и други характеристики на стоките и потребителите се считат информирани за посочените промени от датата на публикуването им. Информацията за част от публикуваните продукти е възможно да не е актуализирана, но във всички случаи потребителите ще бъдат уведомени в случай на извършена онлайн поръчка, преди поръчаната стока да бъде доставена. Част от информацията публикувана в сайта е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента, за което моля да ни извините предварително.

При попълване на данни за запитване чрез формите за контакт в сайта: имейл адрес ,имена и телефон, клиентът се счита за запознат с общите условия и защита на личните данни както и използването на бисквити и дава своето изрично съгласие за използването на личните му данни .

В случай че не e посочен срок, обявените промоции са валидни през текущия месец или до изчерпване на количествата.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ УСЛУГИТЕ НА https://metalnishuafove-grup.com/ С НАТИСКАНЕ (КЛИКВАНЕ) НА ВСЕКИ ЕДИН ОБЕКТ, ЛИНК ИЛИ БУТОН НА САЙТА https://metalnishuafove-grup.com/, КАКТО И С ЛИНКА КЪМ НАСТОЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ И СЕ СЧИТА, ЧЕ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.

Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, в български лева, с включен ДДС и не включва разходи по доставката, освен ако това не е изрично указано. В случай че стоката има няколко модификации, на страницата и са посочени цените за всяка от модификациите. Фул-Гарден ЕООД си запазва пълното право да променя цените на продуктите, изложени на сайта по всяко време без предупреждение.

Цени и плащания
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок.

Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.